Varvräknare Dalarna

Varvräknare Dalarna – En dag ser du att varvräknaren är sönder. Mätaren ligger i botten och du förstår att den är slut. Även om det kan ses som en liten bagatell i ett annat fungerande fordon. Så är det ändå något som gnager.

Framförallt om du äger en veteranbil. Då vill man att allt ska fungera. När du träffar andra veteranbilsentusiaster vill du inte stå i skamvrån och erkänna att det finns små skavanker. En trasig varvmätare är som ett skavsår, för att det ska kännas bra måste det åtgärdas.

Men det är inte alltid lätt att laga en varvmätare på en bil som slutade tillverkas för länge sedan. Du kanske måste rota på en delplock i Wisconsin USA. Då är det bra att ha någon att vända sig till. Eftersom vi har varit i branschen länge så vet vi också var reservdelarna finns. Dessutom har vi kunskap att restaurera en gammal varvmätare

Vi på Instrument JIGE i Leksand kan det mesta om gamla varvmätare. Vi har erfarenhet av de flesta äldre modeller och får din mätare att leva igen. Även om en varvmätare inte är nödvändig för att bilen ska fungera. Så är det något som skaver om din bil, hobby och kanske käraste ägodel inte är komplett.

Vi på JIGE har erfarenhet att reparera och byta de flesta varvmätare på olika modeller av äldre bilar. Under åren är det inte många märken och modeller som inte har passerat våra portar. Varje bil och dess ägare är speciell. Vi delar ert intresse för bilar och ser varje kund som en speciell vän.

Hör av er till oss om din varvmätare till bil, mc eller båt har gått sönder. Alldeles säkert kan vi hjälpa dig och göra din åkturer lika angenäma som de en gång var.

 

Varvräknare Dalarna