Vajer Dalarna

Vajer Dalarna – När en vajer går sönder så har du problem. Till instrumenten i din veteranbil, mc eller båt så går det massor med vajrar. De är slit och slängmaterial. Vajrar går sönder, de slits vid varje åktur och måste bytas ut.

Det är inte alltid lätt att byta vajer själv. Framförallt om det är ett gammalt fordon där delarna inte har tillverkats sedan länge. Du måste kanske själv söka på nätet efter en vajer som passar. Men det är väldigt svårt att hitta.

Då är det skönt att ha någon att vända sig till. Instrument JIGE i Leksand är ett litet familjeföretag som kan det mesta om instrument till äldre bilar, mc och båtar. Vi kan laga och restaurera men också tillverka nya delar till gamla instrument.

Eftersom vi har en så lång och gedigen erfarenhet av de flesta bilmärken och modeller så vet vi också hur de små komponenterna ser ut och fungerar. Därför kan vi reproducera och laga det som har gått sönder.

Trasiga mätare är skönhetsfläckar på ett fordon, oavsett om det går på vatten eller land. Alla som startar sin bil eller båt vill se att allt fungerar. När något går sönder så är det en liten tagg i själen.

Framförallt om din bil, mc eller båt är en kär ägodel. Tycker du om att kryssa runt på vattnet en sommarkväll eller glida runt på landsvägar? För att göra resan till ett helhetsintryck så krävs det att allt fungerar.

Vi på JIGE har en traditionell hantverkskunskap som vi kombinerar med ett modernt tänkande. På så sätt kan vi lösa problem i alla dess former. Vajrar som har gått sönder behöver inte vara ett stort problem. Vi hjälper er med det som de flesta andra inte klarar.

 

Vajer Dalarna