Temperaturmätare Dalarna

Temperaturmätare Dalarna – När mätaren ligger död i botten, då är något fel. Det är inte alltid lätt att hitta eller byta en temperaturmätare på en veteranbil eller båt. Hör av er till oss på Instrument JIGE, vi kan renovera eller byta er mätare.

Alla som äger ett gammalt fordon vet hur svårt det är när något går sönder. Delarna tillverkas inte längre. Du sätter dig framför datorn och försöker googla efter delar. Men ofta hittar du inget. Då är det skönt att ha någon att vända sig till.

Instrument JIGE är ett litet familjeföretag i Leksand, Dalarna. Vi har behållit vår småskalighet genom decennierna, samtidigt som vi utvecklat vårt hantverk. I dag kan vi ärligt hävda oss vara ett företag med mycket bred kompetens.

När du behöver reparera eller få en ny temperaturmätare till ditt fordon så finns vi här. Hos oss får man inte bara en mekaniker: Utan en hantverkare som ärvt sin kunskap genom generationer, och som fortsätter att följa med utvecklingen.

Vi har ett brett kontaktnät och kan därmed också ordna fram det mesta inom temperaturmätare. Det är inte alltid lätt när en gammal temperaturmätare gör sönder i bilen. Osäkerheten om bilens status, ska du bli stående vid vägen, frågorna hopar sig.

Men hjälpen är inte långt borta och det behöver heller inte bli dyrt. En gammal bil är en följeslagare och vän. Det är inte alltid nödvändigt att köpa en ny bara för att små detaljer går sönder. Ofta går dessa ganska lätt att åtgärda.

Har du en temperaturmätare som gått sönder på din bil, mc eller båt så kontakta oss. Vi kan de flesta äldre modeller och har erfarenhet av att laga det mesta.

Temperaturmätare Dalarna