Mätare

Mätare – Det är inte roligt att köra runt med ett fordon med trasiga mätare. Är er bil, mc eller båt av en äldre modell så kan det vara riktigt klurigt att laga mätare. Men ta det lugnt – vi på Instrument JIGE i Leksand har lång och gedigen erfarenhet.

Förr eller senare går mätarna sönder i alla fordon. Delar, vajrar och komponenter slits. Det är inte så konstigt. På ett fordon som har hängt med i flera decennier så slits saker sakta men säkert ner.

När mätarna dör och ligger orörliga på botten av displayen är det lätt att känna frustration. Kanske blir denna frustration ännu större när du försöker att hitta reservdelar eller möjligheter att laga den.

Det är då som vi på Instrument JIGE kommer in i bilden. I flera decennier har vårt företag verkat här i Dalarna. Våra kunder har kommit och gått genom åren. Men det är samma bilmärken. Vi har specialiserat oss på äldre modeller, därför att det är svårare att reparera.

När ni kommer till oss för att få en mätare lagad så ska ni känna er trygga med vårt hantverkskunnande. Vi har kunnandet att förlänga livslängden på er bil, mc eller båt. Bara för att saker slits och går sönder så betyder inte det att ert fordon är på väg mot skroten. Nej allt har en lösning och det är en del av ägandet i ett äldre fordon att ständigt behöva reparera. Och även om du själv är händig, så finns det saker som är bra att be om hjälp för.

Mätare och instrument är en sådan sak som är väldigt knepiga. Vi på Instrument JIGE kan hjälpa till med de flesta modeller och märken.

Mätare