Färdskrivare Dalarna

Färdskrivare Dalarna – Alla åkare och yrkeschaufförer vill köra tryggt och säkert. Ingen vill fastna i en poliskontroll och få en anmärkning på att det inte står rätt till med färdskrivaren.

Vi på Instrument JIGE i Leksand är ackrediterade att genomföra service och besiktning när det gäller färdskrivare. Vi kommer till och med ut till våra kunder och hjälper er på plats. Ni behöver inte ens komma till oss, slå oss en signal och vi dyker upp.

Det finns en EU-förordning som också är svensk lag att visa tunga fordon ska utrustas med färdskrivare. Om du inte har en fungerande sådan, eller har brustit i underhåll så kan det innebära dryga böter. Polisen har många kontroller längs de svenska vägarna för att se till att detta efterlevs.

Det är bra att ha en trogen besiktningsman, reparatör eller servicehjälp till din färdskrivare. Det ska alltid finnas någon att ringa när det krånglar. Om inte färdskrivaren fungerar så blir hela fordonet i lagens menings körodugligt. Och det är detsamma som att du inte kan arbeta.

Vi förstår hur viktigt det är att färdskrivaren fungerar så snabbt som möjligt. Att du får service och besiktning när det behövs. Det betyder att du och ditt fordon snart kan vara ute på vägarna igen och göra nytta. I stället för att stå och vänta.

Vi på Instrument JIGE har arbetat i flera år med färdskrivare. Vi känner och förstår alla åkares behov. När något krånglar eller behöver service så ska det inte ta lång tid innan hjälpen anländer.

Färdskrivare Dalarna